Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Imamo Miss Supranational Podravine i Prigorja!

U Razvojnom centru i tehnološkom parku Križevci jučer je održan izbor za Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije u organizaciji vlasnice regionalne licence Marinele Kilić i suorganizaciji vlasnice Marisha studija Marije Šmic, te beauty i fashion blogerica Dunje i Maje Mutavdžije.

Sva su mjesta bila popunjena, a vlasnica regionalne licence Marinela Kilić priredila je gostima i natjecateljicama ogromno iznenađenje. Naime umjesto četiri djevojke, kako je na početku bilo planirano, pojasnila je kako će na finalno natjecanje na Pagu ipak ići osam natjecateljica.

Titulu županijske Miss Supranational odnijela je Irena Dokić iz Križevaca, prva pratilja je Patricija Markač iz Đurđevca, druga pratilja Ana Marija Valjak iz Križevaca, a Miss fotogeničnosti je Petra Paklan iz Križevaca. Osim ovih djevojaka u finale idu i Lucija Slivarić, Žaklina Rakoš, Terezija Ružman te Viktorija Savić.

Lentu i cvijeće novoizabranoj Miss Supranational Koprivničko-križevačke županije predao je gradonačelnik Križevaca Branko Hrg, a direktorica regionalnog izbora Marinela Kilić uručila joj je krunu.

Sinoćni nastup upotpunila je svojim nastupom pjevačica Kristina Vukas koja je svojim pjesmama zabavljala publiku do samog kraja večeri, a voditeljica Hana Tabaković vodila je cjelokupni događaj.

Djevojke su na binu izlazile u odjeći butika Diamond iz Pitomače, zatim u kreacijama Katarine Mamić, haljinama Kornelije Novak, odjeći butika Lu Lei i vjenčanicama salona Ana vjenčanice.

U županijskom izboru sudjelovalo je 13 predivnih djevojaka, a buduća Miss Supranational Hrvatske odlazi na svjetsko natjecanje u Poljsku.

Tekst: Dunja Mutavdžija.

zatvori