Četvrtak, 25. travnja 2024.

DVIJE NESREĆE U ISTOJ ULICI Vozačica se zabila u most, vozača prikolica odbacila u jarak

Dvije prometne nesreće u kojima u dvije osobe ozlijeđene dogodile su se jučer u Ulici Stjepana Radića u Šemovcima.

Prometna nesreća s većim posljedicama dogodila se noćas oko 1:30 sati, a u njoj je teško ozlijeđena 31-godišnjakinja. Vozačica Renaulta splitskih registracija kretala se u smjeru Đurđevca i u blagom zavoju zbog nepropisnog kretanja sletjela van kolnika u putni jarak i udarila u metalnu ogradu mosta.

Na mjestu nesreće pružena joj je pomoć i unesrećena je prevezena u bolnicu, a kako doznajemo iz Policijske uprave koprivničko-križevačke radi se o ozljedama koje nisu opasne po život. Protiv vozačice, koja nije bila pod utjecajem alkohola, bit će podnesen optužni prijedlog.

Druga prometna nesreća dogodila se u popodnevnim satima oko 14:30 kada su se u istoj ulici, ali na drugom zavoju sudarila dva teretna vozila. U njoj je na sreću samo jedna osoba lakše ozlijeđena.

Naime, zbog neprilagođene brzine došlo je do zanošenja prikolice teretnog vozila osječkih registracija kojim je upravljao 34-godišnjak. Prikolica je prešla na suprotni trak, a u nju se zaletio manji teretni automobil bjelovarskih registracija koji je dolazio iz suprotnog smjera i koji je od jačine udarca završio u odvodnom jarku. 53-godišnji vozač Peugeot Partnera u nesreći je zadobilo lakše tjelesne ozljede.

Protiv 34-godišnjaka bit će podnesen optužni prijedlog.

zatvori