Subota, 20. travnja 2024.

BILOVCI IZLAŽU SVOJE FOTOGRAFIJE Zbog njih ćete početi planinariti

Fotografije koje su koprivnički planinari snimili na brojnim planinarskim turama po zemlji i inozemstvu možete razgledati u prostorijama Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica.

Radi se o još jednoj u nizu foto izložbi iz Radionice Foto sekcije Hrvatskog planinarskog društva “Bilo” koje tako želi promovirati planinarstvo kao zdravi način života.

Izložbu fotografija pod nazivom “Bilovci u planini” u ponedjeljak je svečano otvorila ravnateljica Gradskog društva Crvenog križa Koprivnica Adela Sočev u nazočnosti Renata Raca, vodiča A i D standarda te članova Foto sekcije HPD “BILO” Koprivnica.

Do suradnje između planinara i Crvenog križa došlo je zahvaljujući tome što i jedni i drugi promoviraju zdrav život te je izložba upriličena i u prigodi skorašnjeg Svjetskog dana zdravlja koji se obilježava 7. travnja.

Darivatelji krvi koji se okupljaju u prostorima Crvenog križa tako su pozvani na uključivanje u Planinarsko društvo, a planinari su pozvani na darivanje krvi – jer oni koji daruju krv, dokazuju da su zdravi te pomažu spašavati ljudske živote svojim humanim i plemenitim činom dobrovoljnog darivanja krvi.

Izložba se može razgledati do kraja lipnja u vrijeme održavanja akcije dobrovoljnog darivanja krvi koje počinje od utorka 18. travnja od 9 sati.

Ustupilo HPD Bilo Koprivnica.
Ustupilo HPD Bilo Koprivnica.
Ustupilo HPD Bilo Koprivnica.
zatvori