Utorak, 16. travnja 2024.

Članovi Županijske skupštine sastaju se na posljednjoj radnoj sjednici u ovom sazivu

Članovi Skupštine Koprivničko-križevačke županije pozvani su poslijepodne u koprivničku Gradsku vijećnicu na 24. sjednicu.

Predviđeno je da će obraditi 23 točke dnevnog reda i tako kraju privesti radni dio svog mandata. Naime, današnja je sjednica posljednja radna aktualnog saziva. Podsjetila je na to predsjednica Skupštine Verica Rupčić te se osvrnula na protekli gotovo četverogodišnji mandat:

— Držim da je Županijska skupština radila dobro i kvalitetno. Imali smo naravno često puta i različita mišljenja, što i jest normalno u višestranačkoj demokraciji, a mi smo mlada demokracija i još puno toga učimo u hodu. Moram reći da sam izuzetno zadovoljna suradnjom većine, ne mogu reći svih, ali većine političkih stranaka koje participiraju u Županijskoj skupštini.

To se osobito vidjelo kod donošenja odluka, ocijenila je Rupčić:

— Većina odluka je donijeta jednoglasno. Moram to reći jer je to jako važno. To su odluke od vitalnog značaja za život svih naših sugrađana koji žive na području cijele naše županije. Mi smo zajedno s našom izvršnom vlašću, županom, zamjenicima, svim upravnim odjelima i županijskim institucijama nastojali u datim okolnostima i okvirima koje smo imali napraviti ono što je najbolje za naše sugrađane.

A jesu li uspjeli u tome, ocijenit će upravo žitelji ove županije na svibanjskim izborima, zaključila je predsjednica Županijske skupštine. Posljednje radno zasjedanje počinje u 16 sati, dok će posljednja sjednica, i to svečana, biti u travnju povodom Dana naše županije.

zatvori