Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na film ‘Pjevajte s nama’

Portal Drava.info svojim vjernim čitateljima poklanja ulaznice za projekciju animiranog filma ‘Pjevajte s nama’ (Sing) u Kinu Velebit.

Po dvije ulaznice za projekciju filma “Pjevajte s nama” osvojili su Helena Maljak, Petra Kolman, Marija Potroško Kovačić, Ina Tremski Sučević, Dario Grubešić i Nikolina Pozder. Čestitamo!

“Pjevajte s nama” animirani je film sinkroniziran na hrvatski čiju režiju potpisuje Garth Jennings, a likovima su glasove posudili Marko Makovičić, Janko Rakoš, Vanja Ćirić, Ivan Glowatzky, Renata Sabljak i Mila Elegović.

Kratak sadržaj: Koala Buster je ravnatelj kazališta koje proživljava teško razdoblje. Kako bi oživio kazalište koje je u potpunosti zapušteno, organizira natjecanje u pjevanju, a pobjednika očekuje velika novčana nagrada. U finalu natjecanja ostanu miš, koji gleda samo svoj interes, plašljiva slonica koja ima strah od javnih nastupa, mama svinja koju doma čeka 25 praščića, mladi gangster gorila koji želi skupiti novce da oslobodi tatu iz zatvora te punk-rock dikobrazica koja želi pjevati sama, a ne u bendu.

Film se prikazuje do srijede, 29. ožujka od 16 sati te subotom i nedjeljom i od 11 sati.

zatvori