Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Slavenovi kadeti osvojili bod protiv Hajduka, pioniri pružili dobar otpor, ali izgubili

Mladi nogometaši Slaven Belupa, pioniri i kadeti, danas su odmjerili snage s vršnjacima splitskog Hajduka. Kadeti su pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka osvojili bod odigravši 2:2.

Odlično su Slavenaši ušli u susret. Agresivnim pristupom i visokim tempom došli su do vodstva od 1:0. Nakon lijepe akcije zabio je Fusić. Bio je to ujedno i rezultat poluvremena. U nastavak susreta bolje su ušli gosti te su prvo rezultat izjednačili, a zatim i poveli s 2:1. Ipak, mladi Sinjaković zabio je za 2:2 i tako donio bod svojoj momčadi. Ovim remijem mladi Farmaceuti ostali su na šestom mjestu prvenstvene ljestvice s 31 osvojenim bodom.

Kadeti: Šubić – Hlevnjak, Krištofić, Lisjak, Dolček – Brković, Liklin, Mlinarić, Svržnjak, Fusić – Bistrović. Još su igrali: Sinjaković, Varović, Resler i Janeš. Trener: Vedran Medenjak.

Pioniri su pak pod vodstvom trenera Dalibora Gorupića upisali poraz rezultatom 0:2. Oba pogotka mladi Farmaceuti primili su u drugom poluvremenu. Utakmicu je obilježila izjednačena igra u kojoj nijedna momčad nije imala dominaciju na terenu. Ipak, gosti su se pokazali sretnijima i spretnijima i tako došli do tri boda. Pioniri Slaven Belupa trinaestoplasirana su momčad prvenstva sa 16 osvojenih bodova

Pioniri: Varga L. – Jendrić, Mikulić, Štefanec, Varga F. -Malenović, Tumpić, Tolić – Lesar, Mišić, Ljevar. Još su igrali: Matoničkin, Tomić, Ivić, Vidović. Trener: Dalibor Gorupić.

zatvori