Četvrtak, 25. travnja 2024.

LUKA IVANOVIĆ: U Varaždinu će se nešto pitati i nas, možemo do sva tri boda

Nogometaši Koprivnice sutra će imati vrlo težak zadatak u 18. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Naime, Zeleni odlaze na gostovanje kod trenutno prvoplasiranog Varaždina.

Koprivničanci su do sada upisali dva proljetna poraza što sigurno nije start kakvom se nadala momčad trenera Želimira Mešnjaka. Željeno osmo mjesto sve je dalje, udaljeno je velikih devet bodova. Ipak, još je mnogo kola do kraja i sigurno je da se sve stigne okrenuti.

— U prvom kolu smo imali teško gostovanju kod BSK-a. Iako nisam igrao zbog crvenog kartona, suigrači su mi rekli da smo tamo zaslužili barem bod, ako ne i sva tri. Što se tiče utorka i Slavije, praktički smo pobijedili sami sebe. Izgorjeli smo od želje da dođemo do pobjede koju smo htjeli pokloniti našem treneru. Nismo uspjeli i moramo se okrenuti novim izazovima — rekao nam je napadač Koprivnice Luka Ivanović.

Pozitivan rezultat na teškom gostovanju u Varaždinu bio bi veliki podstrek za mladu koprivničku momčad.

— Mlada smo momčad, ali u svakoj utakmici idemo na pobjedu. Ako budemo pravi i na sto posto naših mogućnosti, vjerujem da možemo uzeti sva tri boda iz Varaždina. Domaćin ima velike ambicije, ali nešto će se u toj utakmici pitati i nas — optimističan je Ivanović.

Snimio Marko Posavec.

Splitski napadač u Koprivnicu se vratio nakon šest mjeseci igranja u Međimurju. Najavljen je kao veliko pojačanje i sigurno je da svi od njega očekuju golove.

— Vratio sam se na poziv trenera Mešnjaka, a želja mi je pomoći klubu da ostvari svoje ciljeve u ovoj sezoni. Ne mogu pričati o svojoj formi s obzirom na to da sam odigrao tek jednu utakmicu, ali po onome kako se osjećam, kako sam prošao pripreme i kako sam odigrao prijateljske utakmice vjerujem da Koprivnica može od mene dobiti jako puno. Cilj mi je do kraja sezone biti bez ozljeda, odigrati što više utakmica, biti sa svojim suigračima u sredini ljestvice gdje je Koprivnici i mjesto i, naravno, zabiti što više golova. Nadam se prvom već sutra — zaključio je Ivanović.

Može li Koprivnica doći do prvih proljetnih bodova vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice u Varaždinu koja će se igrati s početkom u 15 sati. Podsjetimo, Zeleni su trenutno četrnaestoplasirana momčad prvenstva sa 16 osvojenih bodova, 17 manje od sutrašnjeg protivnika.

zatvori