Utorak, 23. travnja 2024.

Koprivnica nakon velike pobjede protiv Varaždina dočekuje Bedem, Srbljinović: Dobri su, bit će teško

Nogometaši Koprivnice ove će nedjelje na koprivničkom Gradskom stadionu ugostiti Bedem iz Ivankova u 19. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok.

Zeleni u utakmicu ulaze puni samopouzdanja nakon pobjede u gostima kod provoplasiranog Varaždina. Sigurni smo da će na krilima tog iznenađenja od prve minute protiv Bedema loviti nova tri boda. Ipak, nešto će se pitati i goste koji su trenutno četvrtoplasirana momčad prvenstva s 14 bodova više od Koprivnice.

— Očekujem tvrdu i tešku utakmicu jer Bedem ima kvalitetnu ekipu s par prvoligaških igrača što se na kraju krajeva i vidi po tablici. Nadam se pozitivnom rezultatu. Bez obzira na prošlotjednu pobjedu u Varaždinu, mi i dalje moramo nastaviti raditi i dokazivati svoju kvalitetu kako bismo ušli u pozitivan niz. Nadam se da ćemo na kraju završiti u sredini tablice gdje i pripadamo te da ćemo moja ekipa i ja pružati sve bolje igre u nastavku sezone — rekao nam je Krunoslav Srbljinović, vezni igrač Koprivnice.
Mogu li igrači Koprivnice pod vodstvom trenera Želimira Mešnjaka upisati još jednu pobjedu protiv ekipe iz samog vrha Treće lige vidjet ćemo nakon nedjeljne utakmice koja će se na koprivničkom Gradskom stadionu igrati s početkom u 16:30.
zatvori