Četvrtak, 25. travnja 2024.

IMAMO DOBITNIKE Evo koga vodimo na vrhunsku predstavu za djecu ‘Snježno kraljevstvo’!

Iznimno popularna kazališna predstava za djecu ‘Snježno kraljevstvo’ dolazi u Koprivnicu i Križevce! U Podravinu i Prigorje dovodi ju Udruga Showtime, a portal Drava.info svojim čitateljima poklanja ulaznice za predstavu u Koprivnici!

U Koprivnici gostuje 7. ožujka u Domu mladih, a u Križevcima dan ranije, 6. ožujka, u velikoj dvorani Hrvatskog doma. Predstave počinju u 17 sati.

Po dvije ulaznice za Snježno kraljevstvo osvojili su Marija MujićTea TišljarićZoran Petričević. Čestitamo!

Izvor: Udruga Showtime.

Motivi jednog od najpopularnijih crtanih filmova današnjice Snježnog kraljevstva (poznatijeg kao “Frozen”) inspirirali su Novaka Tomića, glumca i redatelja beogradskog kazališta ”Pozorište igralište”, da sklopu 45-minutne dječje predstave dovede Elsu, Anu, Olafa i ostatak družine na kazališne daske stvarajući emotivnu priču koja pokazuje svu snagu sestrinske ljubavi i istinskog prijateljstva i trijumfalne pobjede nad strahom i predrasudama.

Predstava obiluje glazbom i plesom te je u potpunosti prilagođena dječjem uzrastu sa ciljem da se kroz interakciju glumaca i dječje publike postigne svojevrsna edukacija o važnosti međusobnog razumijevanja, uvažavanja, tolerancije i ljubavi.

Trajanje predstave je 45 minuta kako bi se u potpunosti „iskoristila“ dječja pažnja i koncentracija koje se u predugim predstavama gube.

O predstavi “Snježno kraljevstvo”
Izvor: Udruga Showtime.

Radnja se odigrava u kraljevstvu Arendella u kojem dvije sestre, princeze, bivaju razdvojene uslijed čudnovatog slijeda događaja:

Princeza Elza, nakon što otkrije svoju moć da sve što dodirne pretvara u led, bježi visoko u planine gdje stvara svoje kraljevstvo. Njezina brižna sestra, princeza Ana i snjegović Olaf kreću u potragu za njom. Tu potragu prekida, možda na prvi pogled istinska ljubav, princa Hansa, koji na sve moguće načine pokušava postati vladar kraljevstva i preuzeti Elsinu ulogu. U pomoć pristiže snjegović Olaf koji svojim dosjetkama i šalama uspijeva, na vrlo interesantan način, spasiti Elsu i Anu od Hansovog zlonamjernog lukavstva.

U predstavi glume: Novak Tomić, Danijela Mitić Grbović, Vladimir Tešović i Maja Matijević.

zatvori