Srijeda, 24. travnja 2024.

Ispleten još jedan ogranak Mreže nezavisnih lista

Mreža nezavisnih lista, novoosnovana politička stranka pod vodstom Darka Korena, osnovala je ogranak i u Gornjoj Rijeci.

Osnivačka sjednica održana je u nedjelju, a prisustvovao joj je predsjednik stranke Darko Koren uz povjerenike iz susjednih općina i grada Križevaca te mnoge članove i simpatizere stranke s područja općine.

Vodstvo ogranka izabrano je jednoglasno: za predsjednika Ivica Srbljinović, za potpredsjednike Tihomir ŠikačZdravko Valjak te za tajnicu Martina Horvat. U predsjedništvo su izabrani Ivica Truščec, Dragutin Srbljinović, Stjepan Šomođi, Franjo Belani i Valent Šatvar.

“Vjerujem da će mještani općine Gornja Rijeka prepoznati kvalitete i iskustvo koje sam stekao dosadašnjim radom, bavit ću se istinskim vođenjem i stvaranjem uvjeta da općina bude uspješna, a njeni žitelji zadovoljni”, izjavio je Srbljinović koji je okupljenima iznio jasne ciljeve i plan za nadolazeće lokalne izbore.

Predsjednik stranke i župan Koprivničko-križevačke županije Darko Koren naglasio je da vjeruje u vrlo dobar rezultat na području općine Gornja Rijeka, ali i ostvarenje postavljenih ciljeva na županijskoj razini, a posebno je istaknuo zadovoljstvo pristupanja mnogo mladih članova na području općine.

zatvori