Petak, 19. travnja 2024.

MATKO ZIRDUM Mladi Farmaceut Zelenima je donio tri boda: Na ljeto se vraćam u Slaven

Mladi Farmaceut na posudbi u Koprivnici Matko Zirdum jučer je svojim pogotkom donio ekipi Želimira Mešnjaka važna tri boda protiv prvoplasirane momčadi Treće hrvatske nogometne lige Istok, Varaždina.

— Odličan je osjećaj zabiti gol u bilo kojoj utakmici, a kako ne bi bio u ovako važnoj pobjedi i to protiv vodeće ekipe lige. Držali smo se dogovora iz svlačionice i na terenu smo ‘poginuli’ jedan za drugog. Sretan sam što smo pobijedili jer smo bili u maloj krizi, ali vjerujem da je ona sada iza nas i da ćemo ići samo prema naprijed.

Osamnaestogodišnji Koprivničanac igrač je Slaven Belupa, a ove zime se priključio Koprivnici kako bi upisao svoje prve seniorske minute.

— Mislim da je nakon moje šestomjesečne pauze zbog ozljede posudba u Koprivnicu bila pravi potez. Sigurno je da ću utakmicama u Trećoj ligi dobiti željeno seniorsko iskustvo koje će mi pomoći u nastavku karijere. Što se tiče ciljeva sa Zelenima, želja mi je da dođemo do sredine tablice jer je to realnost.

Matko je posuđen koprivničkom trećeligašu do lipnja ove godine. — Posudba je potpisana u trajanju od šest mjeseci i od ljeta se ponovno vidim u Slaven Belupu gdje ću se pokušati izboriti za svoje mjesto.

zatvori