Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Hrvatski atletski savez našim je atletičarima poklonio vrijednu opremu

Hrvatski atletski savez danas je donirao Atletskom klubu Koprivnica opremu vrijednu 5.000 kuna. Primopredaji sportskih rekvizita potrebnih za trening nazočili su, između ostalih, i tajnik Zajednice sportova naše županije Branko Zorko, gradska pročelnica Jasmina Stričević, predsjednica AK Koprivnica Sonja Rušak i izbornik Hrvatske atletske reprezentacije Mladen Katalinić.

Upravo je izbornik reprezentacije uručio predsjednici koprivničkog kluba donaciju u vidu sportskih rekvizita. — Hrvatski atletski savez ove godine je pokrenuo inicijativu da pomogne četrnaest manjih klubova. Jedan od takvih manjih, ali s velikom tradicijom, je i Atletski klub Koprivnica. Sretan sam da je i Koprivnica dobila tu donaciju od nas koja će im biti od velike pomoći u provedbi treninga u budućnosti — rekao je izbornik Mladen Katalinić.

Koliko im uistinu znači ova donacija rekla je predsjednica AK Koprivnica Sonja Rušak.

— Zaista nam znači jako, jako puno. Baš smo u prvom mjesecu gledali što bismo trebali kupiti ili nadomjestiti, a ovom donacijom dobili smo većinu toga što smo imali u planu. S obzirom na to da nismo financijski najpotkovaniji, ova donacija došla nam je u pravi čas. Stari vortexi su nam već na izmaku, kugle ni nemamo i zaista svaka stvar koja nam je došla nam je zlata vrijedna — zaključila je Rušak.

Sigurni smo da će ova donacija uvelike pomoći klubu koji broji pedesetak članova da postiže jednako dobre i još bolje rezultate nego do sada. Spomenimo i to da će AK Koprivnica organizirati kros utrku Prvenstva Hrvatske atletske lige Sjever i to 2. travnja na terenima kod Gradskih bazena.

zatvori