Petak, 26. travnja 2024.

FOTO Seniori RK Koprivnica izgubili od Ivanske, dječaci B upisali tri pobjede

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 poraženi su u 19. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever na gostovanju kod Ivanske rezultatom 33:20. Pomalo neočekivano uvjerljiv poraz koji je Koprivničance u potpunosti izbacio iz utrke za prvim mjestom.

Od početka susreta koprivnički rukometaši izgledali su indisponirano što se i vidi iz konačnog rezultata. Najefikasniji u redovima Koprivnice bili su Karlović s pet te Pranjić i Pejić s po četiri pogotka. Ovim porazom koprivnički trećeligaš pao je na četvrto mjesto prvenstvene ljestvice.

Ovog vikenda aktivni su bili i mladi rukometaši iz škole rukometa. Dječaci B pod vodstvom trenera Igora Stubičara u Vidovcu su nastupali s dvije ekipe te su upisali tri pobjede i jedan poraz. Prva ekipa svladala je vršnjake Varaždina s 14:5 i  Vidovca s 9:8, dok je druga ekipa svladala Varaždince s 12:5, a izgubila od Vidovca s 18:9.

Dječaci rođeni 2004. godine pod vodstvom trenera Antonija Pranjića u susretima Međužupanijske lige upisali su po pobjedu i poraz. Svladali su Ivansku s 24:16, a poraženi su od Slatine rezultatom 18:11. Mlađi kadeti pod vodstvom trenera Matije Rušaka u prvenstvenim susretima pobjedili su Prelog s 20:14, a poraženi su od Čakovca s 25:21.

Spomenimo i najmlađe rukometaše, rođene 2008. godine koji su pod vodstvom trenerice Barbare Stančin sudjelovali na turniru u mini rukometu u Ivanić Gradu. Rezultat je bio u drugom planu jer im je to tek drugi turnir, a dječaci su prikazali puno zalaganja, želje i borbenosti.

zatvori