Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Koprivnica izgubila od Slavije, Mešnjak: Razmišljam o odlasku

Nogometaši Koprivnice poraženi su u 17. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok. Bolja na koprivničkom Gradskom stadionu bila je Slavija iz Pleternice rezultatom 0:1.

Zeleni su u utakmicu ušli s imperativom pobjede s obzirom na to da je želja kluba što prije približiti se sredini ljestvice. Ipak, krenulo je na najgori mogući način. U 16. minuti lijevi krilni napadač gostiju prošao je po svojoj strani, pucao iskosa s desetak metara i svladao golmana Tihelku.

Prvu pravu priliku za Koprivnicu propusto je Ivanović u 30. minuti. Pucao je iz okreta s pet metara, ali mu je golman Slavije blokirao udarac. Nekoliko minuta prije kraja poluvremena sumnjiva situacija u šesnaestercu gostiju. Primio je jednu loptu Ivanović, ‘bacio lažnjak’, a gostujući stoper ga je ‘počistio’, barem se tako učinilo publici. Sudac je ostao nijem.

U 53. minuti Koprivinica je imala veliku priliku. Odlično je centrirao Raić, ali Tucaković nije dohvatio loptu na dva metra od gola gostiju. Dvije minute kasnije pokušao je i Ivanović, ali iz teške situacije nije uspio zabiti.

Imali su gosti sredinom drugog poluvremena matnu situaciju, ali je gostujući napadač s pet metara prebacio gotovo nebranjen gol. Pokušavala je do kraja utakmice Koprivnica doći do izjednačenja, ali nije uspjela.

— Kako smo ušli u utakmicu, tako smo i odigrali. Radimo limačke greške i to više nije slučajno. Ja ne bježim od kritike i smatram da smo trebali puno više prikazati. Na neku stihiju smo stvorili tri šanse, ali to nije dovoljno. Ni golman nam nije u formi, jednostavno preolako primamo golove. Razlika u odnosu na pripreme je ta da trenutno imam drugu ekipu u odnosu na onu koju sam uigravao. U 11 mjeseci uigravam tri različite ekipe, a to je jednostavno nemoguće, zato smo i dobili stihijski nogomet. Moram reći da sam izuzetno nezadovoljan s nekim stvarima, ne osjećam se više ugodno u svojoj koži i vidjet ćemo do kraja tjedna što će biti. Apsolutno razmišljam da se povučem s klupe — rekao je trener Zelenih Želimir Mešnjak.

Ovim porazom Zeleni su ostali na 14. mjestu prvenstvene ljestvice s 13 osvojenih bodova.

Sastav Koprivnice: Tihelka – Tucaković, Zirdum, Srpak, Sminderovac – Srbljinović, Tuba, Raić (od 62. Bubnjić) – Bukovac (od 45. Kovačić), Ivanović, Pavlović. Trener: Želimir Mešnjak.

zatvori