Četvrtak, 18. travnja 2024.

Evo gdje i kada možete darivati krv ovoga mjeseca

U ponedjeljak, 13. ožujka, počinju nove akcije darivanja krvi. Iz Gradskog društva Crvenog križa, koji ih organizira zajedno sa Zavodom za transfuzijsku medicinu, pozivaju darivatelje da se i ovog mjeseca odazovu akcijama i na taj način pokažu svoju humanost.

Akcije će i ovog puta početi u sjedištu koprivničkog Gradskog društva Crvenog križa, Braće Radića 7, a tamo će se krv moći darivati u ponedjeljak i utorak od 9 do 12 i od 13 do 17 sati te u srijedu od 9 do 12 sati. U poslijepodnevnim satima dragocjenu tekućinu moći će darivati zaposlenici Vegete i Podravka jela na Danici, u restoranu prehrane od 13 do 16 sati.

Zaposlenici Komunalca, Kc plina i Kc voda krv će moći darivati sljedećeg dana, u četvrtak, također u restoranu prehrane, od 9 do 11 sati, a nakon toga akcija je organizirana i za zaposlenike Podravke u Starčevićevoj. Oni će dragocjenu tekućinu moći darivati u prizemlju restorana prehrane od 12 do 16 sati.

U petak će se u prijepodnevnim satima, od 9 do 11, krv prikupljati u Društvenom domu u Drnju, a nakon toga i na Belupu. Za zaposlenike Belupa akcija je organizirana od 12 do 16 sati u restoranu prehrane.

zatvori