Četvrtak, 25. travnja 2024.

Nikola Sočev i dalje je na čelu Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica

Članovi Dobrovoljnog vatrogasnog društva Koprivnica prošle su subote održali svoju 143. godišnju skupštinu. U društvenom domu u Herešinu okupilo se dvjestotinjak vatrogasaca i prijatelja koprivničkog DVD-a.

Skuštinu je otvorio predsjednik društva Nikola Sočev, a među mnogobrojnim uzvanicima iz 30-ak prijateljskih društava bili su i predstavnici Prostovoljnog gasilskog društva Domžale-Mesto, DVD-a Aljmaš te Udruge žena Herešin, kao i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Koprivnice Mišel Jakšić, glavni vatrogasni zapovjednik Republike Hrvatske Slavko Tucaković, dopredsjednik Vatrogasne zajednice Koprivničko-križevačke županije i predsjednik Vatrogasne zajednice grada Koprivnice Ivan Golubić, zapovjednik županijske Vatrogasne zajednice Zvonimir Habijan, zapovjednik koprivničke Javne vatrogasne postrojbe Slavko Lakuš i drugi.

Na skupštini je izabrano i vodstvo DVD-a Koprivnica. Na mjestu predsjednika ostaje Nikola Sočev, zamjenik mu je Danijel Topalović, zapovjednik DVD-a je Danijel Matijaković, zamjenici zapovjednika su Mario RadotovićDanijela Mašić, a dužnost tajnice obavljat će Barbara Đukin. U Upravnom odboru su Slavko Tucaković, Nikola Udžibenanc, Ivan Markovinović, Josip Novaković, Dragana Palfi Topalović, Maja Kobor i Zvjezdan Tot.

Izvješća za proteklu te plan rada i financijski plan za ovu godinu usvojeni su jednoglasno, a na kraju skupštine dodijeljena su priznanja, medalje i zahvalnice zaslužnim članovima. Plan DVD-a Koprivnica je da će svoj rad u 2017. godini temeljiti na preventivnoj zaštiti od požara, stručnom uzdizanju vatrogasnih kadrova, natjecateljskim aktivnostima te općim društvenim aktivnostima vezanim za područje i zaštite od požara.

Nakon održane skupštine druženje je u veseloj atmosferi nastavljeno uz prigodan domjenak.

Ustupila Dragana Palfi Topalović.
Ustupila Dragana Palfi Topalović.
Ustupila Dragana Palfi Topalović.
Ustupila Dragana Palfi Topalović.
zatvori