Petak, 29. ožujka 2024.

Podravka, nakon što je izbacila Lokomotivu s tračnica, nove bodove lovi protiv Koke

Rukometašice Podravke Vegete sutra će u 14. kolu Prve hrvatske rukometne lige odmjeriti snage s varaždinskom Kokom. Iako su Varaždinke trenutno trećeplasirana ekipa prvenstva, Podravkašice ne bi trebale imati težak zadatak.

Koprivničke rukometašice u utakmicu ulaze pune samopouzdanja nakon odlične igre i velike pobjede protiv Lokomotive u prošlom kolu. Sutrašnja utakmica bit će drugi međusobni dvoboj Podravke i Koke u ovoj sezoni. U prvom, igranom u Varaždinu na otvaranju sezone, Podravkašice su slavile s 22:16.

Što se tiče igračkog kadra, trener Goran Mrđen ima problema s ozljedama. Ivana Kapitanović još uvijek je van stroja, a upitni su nastupi i Dragice Džono, Dore Krsnik i Marijete Vidak. Džono već dugo ima problema s ahilovom tetivom, a Krsnik i Vidak su dobile nezgodne udarce leđa i koljeno u prošlom kolu.

Može li Podravka i nakon sutrašnjeg dana ostati jedina ekipa Prve lige sa svim pobjedama vidjet ćemo nakon utakmice koja će se igrati s početkom u 18 sati u gimnazijskoj sportskoj dvorani.

zatvori