Četvrtak, 18. travnja 2024.

NAJAVA Nanodiy ima tajanstvenog novog investitora!

Koprivnički poduzetnik u ponedjeljak organizira ‘Investment target – Koprivnica’, događaj u sklopu kojega će biti predstavljen novi investitor u startup Nanodiy, a potom slijedi i konferencija ‘Iz perspektive investitora’ na kojoj će govoriti Mišel Jakšić, Davorin Štetner i Zvonimir Mršić, kao i tajanstveni novi investitor u Nanodiy.

Nanodiy je startup sa sjedištem u Poduzetničkom inkubatoru u Koprivnici iza kojega stoji dvojac Saša Miklošić i Zoran Sušanj. Razvojem nanotehnologije u proizvodnji tinte, njih su dvojica otvorila nove mogućnosti u vezivanju tekstilnih tinti na tkaninu, za što su više puta i nagrađeni. Posebno valja istaknuti posljednji u nizu njihovih uspjeha: tri osvojene nagrade na najvećoj europskoj konferenciji poslovnih anđela EBAN Winter University održanoj krajem prošle godine u Zagrebu. Nakon toga su dobili i prvog investitora – Davorina Štetnera, predsjednika Hrvatske mreže poslovnih anđela (CRANE).

Nakon Štetnera, Nanodiy objavljuje drugi krug investiranja, a javnosti će u ponedjeljak predstaviti novog investitora. Nakon toga, direktorica Koprivničkog poduzetnika Martina Golčić otvorit će coworking prostor i predstaviti program događanja u Poduzetničkom inkubatoru u 2017. godini.

Nakon susreta s medijima, program se seli u Dom mladih gdje u 11:30 počinje konferencija “Iz perspektive investitora”. Konferencija je otvorena za javnost, a okupit će tim investicijskih stručnjaka koji će kroz savjete i preporuke informirati poduzetnike kako uspješno razviti vlastito poduzeće. Konferencija se ujedno održava i s ciljem poticanja mladih na razvijanje ideja u različitim sektorima i jačanja poduzetničke klime u Koprivnici.

Uvodne riječi održat će direktorica Koprivničkog poduzetnika Martina Golčić i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić, koji će ujedno predstaviti planove i viziju Koprivnice kao pametnog grada. Predsjednik CRANE-a Davorin Štetner govorit će o radu Mreže i start-up sceni u Hrvatskoj te će ukratko iznijeti kako se pripremiti za potencijalnog investitora. Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke, dotaknut će se teme projekata zanimljivih za ulaganje s obzirom na to da je Podravka napravila iskorak prema mogućnosti suradnje sa startupovima. Publika će također saznati i preporuke za brzi razvoj poduzeća, a novi investitor u Nanodiy će iznijeti dobre i loše primjere strateškog i financijskog planiranja poduzetnika. Za kraj konferencije predviđena je panel rasprava o prilikama i mogućnostima za razvoj ideja koja će dati korisne informacije mladim ljudima kako da si otvore tržište. Jedan od panelista će biti i Peter Bruner, slovenski serijski poduzetnik koji je dobitnik brojnih nagrada za najbolji pitch i koji će istoga dana poslijepodne u Poduzetniku održati trening pitchanja.

Konferencija “Iz perspektive investitora”
13. veljače 2017. 11:30h – 13:00h
Dom mladih, Ulica Hrvatske državnosti 10, Koprivnica

Govornici/prezentacije:
Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Grada Koprivnice
UVODNA RIJEČ – KOPRIVNICA „SMART CITY”
Davorin Štetner, predsjednik Hrvatske mreže poslovnih anđela:
ZAŠTO I KAKO SURAĐIVATI S CRANE-OM?
Zvonimir Mršić, predsjednik Uprave Podravke d.d.:
GLOBALNO INOVATIVNA KOMPANIJA kroz SURADNJU SA START-UPOVIMA
Novi investitor u Nanodiy
KAKO USPJEŠNO RAZVITI VLASTITO PODUZEĆE?

zatvori