Srijeda, 24. travnja 2024.

Koprivnica izgubila od Međimurja, Srbljinović: Do prvenstva ćemo biti pravi

Nogometaši Koprivnice poraženi su u četvrtom pripremnom susretu protiv ligaškog rivala Međimurja rezultatom 2:1. Utakmica se igrala pod svjetlima reflektora na terenu s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona.

Pod vodstvom trenera Želimira Mešnjaka Zeleni su odigrali još jednu solidnu utakmicu, iako igra nije bila na razini onih protiv slovenskog Veržeja i Vrbovca. Dojmove s utakmice prenio nam je Krunoslav Srbljinović, vezni i ponajbolji igrač koprivničkog trećeligaša.

— Jučer smo imali baš jaki trening pa su noge bile malo teške, što je i normalno u ovoj fazi priprema. Danas nam je s druge strane bio jedan jak protivnik, koji je među tri najbolja u našoj ligi. Mislim da je Međimurje zasluženo danas pobijedilo, imali su više boljih prilika. Što se tiče nas, vidi se da se polako uigravamo i da ćemo nakon perioda osvježavanja koje slijedi doći na naših sto posto. Naravno uvijek može bolje, ali kažem, do prvenstva ćemo biti spremni i mislim da je pred nama proljetni dio prvenstva u kojem ćete gledati dobru Koprivnicu — zaključio je Srbljinović.

Strijelac za Koprivnicu sinoć bio je Luka Ivanović. Splitski napadač zabio je počasni pogodak za 2:1 petnaestak minuta prije kraja utakmice.

Sljedeću prijateljsku utakmicu Zeleni će igrati u nedjelju. Protivnici će im biti igrači Slaven Belupa koji neće imati minutažu protiv Dinama u subotu. Dvoboj će se igrati na Gradskom stadionu s početkom u 11 sati.

zatvori