Četvrtak, 18. travnja 2024.

Završila je sezona na klizalištu, a ako ste puno klizali, možete osvojiti i nagrade!

Završila je još jedna sezona klizanja na koprivničkom klizalištu, a od ove godine najaktivniji klizači mogu osvojiti i nagrade.

KOPRIVNICA — Stigli smo do kraja još jedne sezone klizanja na koprivničkom klizalištu koje je ove godine prvi puta postavljeno u gradskom parku. Od sredine prosinca i početka Koprivničke bajke do početka veljače tamo je organizirano mnoštvo događanja, među kojima su “Igre na ledu” Male sportske škole, turnir u hokeju na ledu “Ledeni pak” i brojna druga.

Osim za brojne ljubitelje klizanja i hokeja koji su posjetili gradsko klizalište, sezona je završena i za program dječjih vrtića i osnovnih škola iz naše županije u kojoj je ove zime svoje prve klizačke korake u sklopu “Igara na ledu” Male sportske škole napravilo oko pet stotina mališana.

Snimio Marko Posavec.

U organizaciji Inline hokej kluba Koprivnica na gradskom klizalištu održan je i šesti po redu turnir hokeja na ledu pod nazivom “Ledeni pak 2017.” koji su ove godine osvojili hokejaši KHL Varaždin. Drugo mjesto osvojili su KHL Tapiri iz Zagreba, treće KHL Kune iz Osijeka, a koprivnički hokejaši obranili su prošlogodišnje četvrto mjesto.

Najaktivniji klizači ove će godine osvojiti i nagrade! Svi koji su često klizali na koprivničkom klizalištu svoje kartice s dolascima te s kontakt-podacima, imenom i prezimenom trebaju predati do 16. veljače u Upravni odjel za društvene djelatnosti i europske poslove koprivničke Gradske uprave na Zrinskom trgu 1, 1. kat, soba br. 19.

Obavijest o dodjeli nagrade i proglašenju najaktivnijeg klizača ili klizačice biti će objavljena na web stranici Grada Koprivnice.

Rastavljanje klizališta počet će u četvrtak.

zatvori