Petak, 29. ožujka 2024.

NAPETO FINALE KC LIGE Zdravko Međimorec: Mi smo ti koji odlučuju o pobjedniku

Pred nama je 11. i posljednje kolo osme sezone KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja koje organizira Koprivnička udruga za rekreativni sport pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Iako su mnogi očekivali da će se pitanje pobjednika rasplesti još prije dva tjedna, zahvaljujući kiksevima prvoplasiranog Bimba dobili smo najnapetiju moguću završnicu. U igri za naslov ostale su tri ekipe: spomenuti Bimbo, Caffe bar Active i Romantičari.

U najboljoj situaciji nalaze se Bimbači koji imaju dva boda prednosti ispred prvih pratitelja, ali kako bi u potpunosti osigurali naslov moraju svladati Protim/Mavik/Mesnicu Martinjak, čiji je igrač Zdravko Međimorec Dravi.info najavio:

— Mi u svakoj utakmicu idemo na pobjedu. Možda će nam mali problem biti to što nećemo imati širinu klupe jer će nam možda nedostajati Roman Sović, ali idemo na pobjedu. Prijatelji smo sa svim momčadima koje imaju šanse da budu prvi i tko bude bolji, neka osvoji prvo mjesto.

Ako njegova momčad pobijedi ili odigra neriješeno, Bimbo će morati čekati kikseve Activea i Romantičara. — Bit će prilično napeto, što je i dobro za KC ligu, da bude neizvjesnost do kraja. Glupo je kada se zadnje kolo igra radi reda. Odlučuje se u zadnjem kolu i mi smo ti koji odlučujemo — kazao je Međimorec koji se za Dravu.info osvrnuo na osmu sezonu KC lige, ali najavio i neke novosti za devetu:

— To je jedno lijepo druženje, vidim da dolazi i puno obitelji s djecom. Tako treba i nastaviti. Ujedno najavljujem da ćemo se pojačati u sljedećoj sezoni i da ćemo biti u poziciji da se borimo za vrh.

Što se tiče ostalih utakmica, drugoplasirani Active igrat će protiv Inducte, a trećeplasirani Romantičari protiv Klikaj.hr-a. Dakako, uz imperative pobjede. Sedma sila igrat će protiv Udruge za mali nogomet Koprivnica, CB 048 i studenti odmjerit će snage s Pixelovcima, a u posljednjoj utakmici osme sezone igrat će Petgrad/OPG Radiček i Caffe bar Golf.

U ženskoj konkurenciji igrat će Drnje i ekipa Li-La, dok ćemo u Ligi bez briga gledati dvoboj Grada Koprivnice i Odvjetnika. Nakon utakmica slijedi svečano proglašenje pobjednika i dodjela priznanja. Sutrašnji program KC lige u Sportskoj dvorani Srednje škole počinje u 16:30, a trajat će do otprilike 21:30. Ulaz je, kao i uvijek, besplatan.

KC liga – 11. kolo

Subota, 18. veljače
16.30 Sedma sila – UMN Koprivnica
17.10 Inducta ++ – CB Active
17.50 ŽNE Drnje – Li-La (žene)
18.20 Grad Koprivnica – Forma Legalis (Liga bez briga)
18.50 NK Romantičari – Klikaj.hr
19.30 Protim/Mavik/Mesnica Martinjak – Bimbo
20.10 CB 048/UŠRPS – KKC Pixel
20.50 Petgrad/OPG Radiček – CB Golf
21.30 Svečano proglašenje pobjednika i dodjela priznanja

zatvori