Utorak, 16. travnja 2024.

KC LIGA Drugi pokušaj Bimba za naslov, Hrvoje Ružić: Sorry Bimbači, ali protiv nas nećete znati kako

Pred nama je deseto kolo KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info. Kao i prošlog tjedna, najzanimljivije pitanje je hoćemo li dobiti novog prvaka ove subote ili će odluka pasti u posljednjem kolu.

Lidera prvenstva, ekipu Bimba, u prošlom kolu zaustavili su Romantičari, a nova prepreka do naslova bit će im Sedma sila. Imaju li novinari spremnu taktiku za još jednu odgodu odluke o prvaku upitali smo njihovog golmana i radijskog voditelja na Radio Dravi, Hrvoja Ružića:

— Taktika je uvijek ista, a to je da nas nikad nema istih sedam. Svaku utakmicu protivnik ne zna na čemu je s nama; nikad nismo istih sedam pa nitko ne zna kako igrati protiv nas. Nažalost baš zbog toga ni mi ne znamo kako igrati međusobno i protiv drugih. Definitivno će utakmica protiv Bimba biti i više nego zanimljiva, naravno ako se skupimo uopće, haha. A hoćemo li ili nećemo odgoditi odluku o prvaku? Ishod se već zna, tako da, sorry Bimbači…

Sezonom svoje Sedme slile Ružić je zadovoljan, iako je našao nekoliko mana.

— Mi smo kao sedam veličanstvenih ili sedam samuraja, a zapravo smo sedam žigosanih. Najveća naša fora je da se nikad istih sedam ne skupimo. Cilj nam je ostati na sedmom mjestu KC lige, jedino s čime nismo zadovoljni je to što smo planirali osvojiti sedam bodova, a osvojili smo osam — zaključio je dobro raspoloženi golman novinara.

Uvjet da se odluka o prvaku prolongira za još tjedan dana, uz taj da Bimbo ne dođe do sva tri boda, je pobjeda barem jedne od četiri ekipe koje prate lidera prvenstva. Golf ima imperativ pobjede protiv Protima/Mavika/Mesnice Martinjak, Romantičari protiv Udruge za mali nogomet Koprivnica, a u međusobnom dvoboju Activeovci i OPG-ovci će također pokušati ostati u igri za naslov.

U ostalim susretima Pixel će igrati protiv Inducte++, a Klikaj.hr protiv Caffe bara 048 i studenata. U ženskoj konkurenciji Kapljice će igrati protiv Li-La, a Iskre protiv Drnja. U Ligi bez briga, u borbi za sam vrh gledat ćemo utakmicu između Grada i Komunalca. Spomenimo i to da će prva utakmica biti revijalna, a igrat će se između KC Lige i NK Vrsara. Subotnji program u sportskoj dvorani Srednje škole počinje u 16.20 sati, a ulaz je kao i uvijek besplatan.

KC liga – 10. kolo
Subota, 11. veljače 2017.
16.20 KC Liga – NK Vrsar (revijalna utakmica)
17.00 KKC Pixel – Inducta++
17.40 Klikaj.hr – CB 048/UŠRPS
18.20 CB Active – Petgrad/OPG Radiček
19.00 Kapljice – Li-La (žene)
19.30 Grad Koprivnica – Komunalac (Liga bez briga)
20.10 Iskre/Klesarstvo Dejan – ŽNE Drnje (žene)
20.40 UMN Koprivnica – NK Romantičari
21.20 CB Golf – Protim/Mavik/Mesnica Martinjak
22.00 Bimbo – Sedma sila

zatvori