Subota, 20. travnja 2024.

Juniori Slavena svladali vršnjake Varaždina u prijateljskoj utakmici

Juniori Slaven Belupa pobijedili su vršnjake Varaždina u prijateljskom susretu rezultatom 1:0. Utakmica se igrala pod reflektorima travnjaka s umjetnom travom koprivničkog Gradskog stadiona.

Jedini pogodak za ekipu trenera Ivice Sertića postigao je Slavko Jagarinec u 15. minuti susreta. Bila je ovo još jedna dobra provjera za juniore koprivničkog prvoligaša kojima se bliži nastavak prvenstva u Prvoj hrvatskoj nogometnoj ligi. Podsjetimo, Slavenaši će 4. ožujka gostovati u Vinkovcima kod Cibalije. Bit će to utakmica 13. kola.

Spomenimo i to da se juniorskoj momčadi Farmaceuta priključio Karlo Slukić. Mladi golman do sada je branio za juniore i seniore NK Koprivnice, a prije nekoliko dana priključio se Slavenašima. Bit će prvi golman juniora te treći golman seniora Slaven Belupa. U suprotnom smjeru, “prema Koprivnici” otišao je dosadašnji golman juniora koprivničkog prvoligaša Kurtanjek.

SASTAV SLAVEN BELUPA: Božek, Slukić, Zanjko, Krištofić, Hlevnjak, A.Ribić, R.Ribić, Dolček, Hajdinjak, Resler, Mlinarić, Pavlović,Bistrović, Nikšić, Jagarinec

zatvori