Četvrtak, 18. travnja 2024.

FOTO Rukometaši Koprivnice ‘razbili’ goste iz Lepoglave, Pranjić: Krenuli smo uspavano, a onda se upalio ‘stroj’

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 su bez previše muke uvjerljivo svladali Concordiju iz Lepoglave rezultatom 37:12. Utakmica se igrala u sklopu 16. kola Treće hrvatske rukometne lige Sjever.

Nakon nekoliko minuta bez pogodaka na obje strane Koprivničanci su napravili seriju 3:0 i nagovijestili u kojem će se smjeru odvijati utakmica. Igrači trenera Branka Krajačića na poluvremenu su vodili rezultatom 18:6 i utakmica je bila riješena. U nastavku susreta koprivnički trećeligaš rutinski je držao prednost koja je nakon 60 minuta bila velikih plus 25.

– Gosti su došli oslabljeni, no mi smo bez obzira na to ušli u utakmicu bez podcjenjivanja. Iako je krenulo uspavano s obje strane, nakon prvog gola upalio se naš “stroj”. Nakon što je veća razlika napravljena priliku su dobili i mlađi igrači te su ju itekako iskoristili. Danas su odlično branili vratari Josip Horvat i Andrej Šprem. Nakon njihovih obrana uglavnom je uslijedila brza polukontra i kontra iz čega smo zabijali brze pogotke. Nemamo imperativ prvog mjesta i ulaska u Drugu ligu, ali želimo biti što više da se dovedemo u situaciju birati želimo li ići u viši rang ili ne – rekao nam je Antonio Pranjić, lijevo krilo RK Koprivnice Hangar 18.

Najefikasniji u redovima Koprivnice Hangar 18 bili su Lazar sa šest, Peić s pet te Pranjić i Karlović sa po pet pogodaka. Ovom pobjedom koprivnički rukometaši ‘skočili’ su na treće mjesto prvenstvene ljestvice s 22 osvojena boda, pet manje od vodećeg Marofa. U idućem kolu Koprivnica će igrati u gostima protiv druge ekipe Vidovca.

zatvori