Petak, 19. travnja 2024.

FOTO Košarkaši i košarkašice Koprivnice upisali prvenstvene poraze

Košarkaši Koprivnice poraženi su u 16. kolu A-2 lige Sjever. U koprivničkoj sportskoj dvorani Branimir bolji je bio Podravac iz Virja rezultatom 72:109.

Mlada momčad koprivničkog drugoligaša na poluvremenu je imala minus od 22 poena razlike te je već tada susret bio riješen. Do kraja utakmice gosti su rutinski povećavali prednost sve do konačnih plus 37. Najefikasniji igrači Koprivnice bili su Vedriš i Zlatar sa po 16 poena. Ovim porazom Koprivničanci su ostali prikovani za dno s tek jednom pobjedom na svom kontu.

Kadeti su pak igrali prvo kolo Regionalnog doigravanja. Također su poraženi u sportskoj dvorani Branimir. Bolja je bila varaždinska Vindija rezultatom 71:51. Najefikasniji Koprivničanac bio je Stajku s 28 poena.

Ustupila ŽKK Koprivnica.

Ni seniorke Ženskog košarkaškog kluba Koprivnica nisu imale sreće ovog vikenda. U 13. kolu A-2 lige na domaćem terenu poražene su od Zagreba rezultatom 54:76. Koprivnici nisu pomogle ni raspoložene Šestak i Laljek koje su zabile po 16 poena. Jedinu pobjedu upisale su kadetkinje i to na Bregima gdje su slavile rezultatom 71:41.

zatvori