Četvrtak, 25. travnja 2024.

BOGAT VIKEND RUKOMETAŠA Od deset utakmica sedam je domaćih

Rukometaši Koprivnice Hangar 18 ove nedjelje gostuju kod druge ekipe Vidovca u 17. kolu Treće hrvatske rukometne lige Sjever. Nakon uvjerljive pobjede u srijedu protiv Concordije, Koprivničanci će novu pobjedu loviti u nedjelju s početkom u 11 sati.

Naši rukometaši trenutno su trećeplasirana momčad prvenstva s 22 osvojena boda, čak 16 više od Vidovca, a pet manje od prvoplasiranog Marofa. Sudeći prema stanju na ljestvici, igrači trenera Branka Krajačića izraziti su favoriti u nedjeljnoj utakmici.

Osim seniora, ovog vikenda na parkete će i rukometaši Škole rukometa. Tri generacije u nedjelju će odigrati čak devet utakmica. Mlađi kadeti, pod vodstvom trenera Matije Rušaka, u sportskoj dvorani koprivničke Gimnazije Fran Galović odmjerit će snage s Vidovcem u 10:30 i s Varaždinom u 12:30.

Dječaci rođeni 2006. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Igora Stubičara i Ivana Ružića, također će igrati na domaćem terenu. Dječaci će biti podijeljeni u dvije ekipe tako da će osim utakmica sa Slatinom i Viroviticom odigrati i međusobnu utakmicu.

Dječaci rođeni 2004. godine i mlađi, pod vodstvom trenera Antonija Pranjića, svoje prvenstvene utakmice igrat će u Slatini. Protiv vršnjaka Čazme snage će odmjeriti u 10:50, a protiv Bjelovara u 13:20. Slijedi na, dakle, zaista bogata nedjelja Rukometnog kluba Koprivnica Hangar 18.

zatvori