Srijeda, 24. travnja 2024.

Mladi programer popunio kapacitete Poduzetničkog inkubatora

Poduzetnički inkubator u sklopu Koprivničkog poduzetnika postao je bogatiji za još jednog stanara i time popunio svoje operativne kapacitete.

Mladi informatički stručnjak Filip Stojić u Inkubator je smjestio svoju tvrtku Codebox d.o.o. Filip se programiranjem počeo baviti još u djetinjstvu, a uvidjevši da s napretkom informacijske tehnologije raste potražnja za IT stručnjacima, odlučio je pokrenuti vlastito poduzeće i na taj način ponuditi svoje znanje i usluge.

Poduzeće se bavi izradom web stranica i organiziranjem prodaje putem istih, web dizajnom, održavanjem računalne opreme te izradom računalnih programa. Uz aktivnosti pruža i usluge kao što su: organiziranje Internet radionica, pružanje savjeta o računalnoj opremi te organiziranje tečajeva za rad na računalu.

— Smatram da će mi smještaj u Poduzetničkom inkubatoru omogućiti razvijanje daljnjih kontakata i nove poslovne suradnje — kratko je istaknuo Filip.

Codebox trenutno ima dva zaposlena, a u bližoj budućnosti u planu je zapošljavanje još jedne osobe u cilju širenja ponude, a ujedno i samog tržišta.

Foto: Koprivnički poduzetnik.
zatvori