Utorak, 16. travnja 2024.

JAKNA ZA DRUGOGA Akcija je stigla i u Koprivnicu, pogledajte gdje i kako možete pomoći

Humanitarna akcija ‘Jakna za drugoga’ koju je pokrenuo Portal dobrote stigla je i u Koprivnicu. Radio Drava i portal Drava.info uključili su se u nju kako bi pomogli svim našim sugrađanima koji u ove hladne zimske dane nemaju prikladnu odjeću.

Stoga pozivamo sve naše sugrađane koji imaju jakne, kapute i drugu sličnu odjeću viška i žele pomoći potrebitima da ju ostave u prizemlju poslovne zgrade West centra u Zagrebačkoj ulici.

Jednako tako, svi građani koji trebaju zimsku odjeću mogu slobodno i bez ikakve naknade doći i uzeti svoju zimsku jaknu.

Zgrada West centra otvorena je od 6 do 23 sata.

“Donesite svoje zimske jakne koje više ne nosite ili uzmite jednu ukoliko vam je potrebna.
Hladnoća je posebno teška našim sugrađanima koji nemaju doma ili su u teškoj financijskoj situaciji u domovima bez grijanja. Budite i na ovaj način dio jedne lijepe humanitarne priče”, poručili su iz Portala dobrote na Facebooku.

Apeliramo na naše sugrađane da ozbiljno shvate ovu akciju i da ne odnose odjeću ukoliko ju zaista ne trebaju.

Inače, Portal dobrote široj je javnosti poznat po tome što je prije više od tri godine proveo jednu vrlo dobro prihvaćenu humanitarnu akciju, “Kruh za poslije”. Funkcionirala je tako da su kupci u pekari mogli kupiti kruh za poslije i ostaviti ga tamo, da bi ga netko od građana u teškoj materijalnoj situaciji kasnije mogao preuzeti.

zatvori