Četvrtak, 28. ožujka 2024.

BRKATI STUDENI Ovo je ‘najbrk’ koprivničkih rukometaša

Rukometni klub Koprivnica Hangar 18 dobio je ‘najbrk’. Brkovi Antonija Pranjića, lijevog krila prve momčadi i trenera u Školi rukometa, dobili su najviše ‘lajkova’ na Facebook stranici kluba.

Tako je Pranjić dobio čast da u ime koprivničkog trećeligaša uplati prikupljenu donaciju na račun Hrvatske lige protiv raka. Ponovimo još jednom, Rukometni klub Koprivnica Hangar 18 priključio se ovogodišnjoj kampanji prevencije raka prostate pod nazivom “Brkati studeni”. Vodstvo kluba, treneri i igrači cijelog su mjeseca puštali bradu kako bi dali svoj doprinos u podizanju svijesti o raku prostate, testisa te zdravlja općenito.

Evo što nam je još jučer o cilju akcije rekao tajnik kluba Marko Sinković:

— Cilj ove akcije je podizanje svijesti stanovništva naše sredine o bolesti raka prostate. Uz njega se veže i rak testisa koji je možda i učestalija bolest među mlađom populacijom. Mi, kao većinski muški klub, koji okuplja veliki broj dječaka, želimo podići svijest oko ovih bolesti — zaključio je Sinković.

Hvalevrijedan je to potez koji svakako valja ponovo istaći, a Pranjiću čestitati na najbolje njegovanim i oblikovanim brkovima.

zatvori