Četvrtak, 25. travnja 2024.

PRVA ŽNL Legradski Graničar pronašao trenera

Županijski prvoligaš Graničar iz Legrada izabrao je novog trenera. Nakon što je smijenjen Dražen Horvat klupu je preuzeo golman i kapetan Goran Ružić. Iako je bio plan da u zimskoj pauzi uprava Graničara pronađe novo rješenje, Ružić će ostati u funkciji trenera/igrača i u nastavku prvenstva.

Kako su nam rekli glavni i odgovorni u klubu, trenersku želju koju su imali nisu uspjeli dovesti, a pošto sada već legenda kluba i dugogodišnji golman ulazi u trenerske vode, odlučili su mu pružiti priliku u matičnom klubu.

Snimio Zdravko Vuljak.
Snimio Zdravko Vuljak.

— Ovo je sve došlo na brzinu. Dugo sam tu i s obzirom na iskustvo koje imam ljudi u klubu su mi dali šansu. Što se tiče rezultata, nemamo velike ambicije, cilj je biti u vrhu, a ako se otvori kakva prilika za vrh naravno da ćemo ju probati iskoristiti. Gledamo da se pojačamo s jednim ili dva igrača, a najveća želja nam je da nas zaobiđu ozljede koje su nas dosta pratile prošlu polusezonu. Klapa koja je trenutno u našoj svlačionici je odlična i siguran sam da neće biti nikakvih problema s mojim (su)igračima — rekao nam je Ružić.

Novog trenera Graničara klub će najvjerojatnije školovati za daljnju trenersku karijeru, a sigurno je da će mu sa savjetima pomoći i suigrač, ali i trener Koprivnice Želimir Mešnjak. Podsjetimo, Legrađani su trenutno četvrtoplasirana momčad prvenstva s 23 osvojena boda.

zatvori