Srijeda, 27. ožujka 2024.

LIGA BEZ BRIGA Vugrinec: Pobijedit će bolji, a to smo mi

Pred nama je nova uzbudljiva utakmica Lige bez briga koja se igra u sklopu KC lige, popularnog malonogometnog natjecanja pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i informativnog portala Drava.info.

Sutra će svoje snage odmjeriti momčadi HEP-a i Komunalca. HEP-ovci trenutno na svom kontu imaju jedan bod, a subotnju utakmicu najavio nam je njihov pouzdani igrač i radnik Elektre Koprivnica Ivan Gregur:

— Prije svega, od naše ekipe očekujem dobru igru. Mislim da smo dobri, imamo pomlađenu ekipu, ali znam da nas sutra ne čeka lagana utakmica jer su i igrači Komunalca dobri. S bodom bih bio zadovoljan, a sa tri superzadovoljan. Želio bih pohvaliti Ligu bez briga. I KC liga je dobar projekt, ali ovako nešto je baš nedostajalo. Takmičenje bez obaveza u kojem je naglasak na druženju. Na kraju lige bih volio da budemo u zlatnoj sredini. Treći od pet ekipa bio bi uspjeh.

Ipak, nešto će se pitati i Komunalac, smatra Željko Vugrinec, rukovoditelj sektora podrške poslovnom sustavu:

— Očekujemo dobru utakmicu uz fair i poštenu borbu. Naravno, nadam se dobroj zabavi. Sigurno je da će na kraju pobijediti bolji, a to smo mi. Liga bez briga je odlična ideja i nadam se da će se nastaviti i iduće godine. Na kraju sezone zadovoljilo bi nas prvo mjesto — u šaljivom tonu najavio je utakmicu Vugrinec.

Mogu li HEP-ovci do svoje prve ili igrači Komunalca do svoje druge pobjede u Ligi bez briga vidjet ćemo nakon sutrašnje utakmice koja će se igrati s početkom u 19:30.

zatvori