Četvrtak, 25. travnja 2024.

KOPRIVNIČKA BAJKA Imamo cijeli program događanja

Svega su dva tjedna preostala do početka sasvim nove zimske manifestacije u našem gradu – Koprivničke bajke.

U gradskom parku od 15. do 31. prosinca očekuje vas čarobna Koprivnička bajka u kojoj će uživati djeca i odrasli. Park će krasiti blagdansko uređenje, kuća Djeda Mraza, Koprivkova kuća, Podravska hiža, jaslice, klizalište, birana ugostiteljska ponuda i kulturno-zabavni programi.

Najveće oduševljene za mališane bit će paviljon koji će biti pretvoren u dvorac Djeda Mraza, tematski uređen i prilagođen najmlađima. U dvorcu će se svakodnevno održavati radionice koje će voditi stručni animatori.

U bajkovitom parku bit će 16 kućica koje će vas ostaviti bez daha. Unikatne i zanimljive suvenire i božićne ukrase prodavat će odabrani umjetnici, a moći ćete, onako s nogu, uživati i u koprivničkim specijalitetima: pogačicama od kopriva, zapečenim štruklama, božićnim palačinkama, domaćim kobasicama te se zagrijati toplom čokoladom, domaćim likerima ili kuhanim vinom.

Kulturno-zabavni program odvijat će se u blizini dvorca na bajkovitoj pozornici. Program će svojim nastupima obogatiti dječje skupine, zborovi, mladi talenti te lokalni i gostujući glazbenici.

Koprivničku bajku otvorit ćemo 15. prosinca u 18 sati puštanjem lampiona s božićnim željama na Zrinskom trgu, stoga rezervirajte svoje mjesto kako biste proveli nezaboravnu večer puštajući lampione zajedno s vašim najbližima i voljenima.

Tu veličanstvenu i predivnu večer, prepunu blagdanskih emocija, veselja, sreće i ljubavi nastavit će svojim koncertom Barbara Othman, Marko Škugor te Tamburaški sastav Štimung.

(Ako vam je slika ispod previše sitna, program možete pročitati ovdje).

Izvor: Koprivnička bajka (Facebook).
Izvor: Koprivnička bajka (Facebook).
zatvori