Utorak, 26. ožujka 2024.

Iva Horvat savjetuje vam kakav nakit nositi, a kakav pokloniti za nadolazeće blagdane

Stigao nam je prosinac koji je ispunjen blagdanskim ozračjem te mnogobrojnim partyjima i obiteljskim druženjima u ležernom okruženju, ali i mjesec u kojem darujemo svoje najbliže.

Tim smo povodom porazgovarali s koprivničkom dizajnericom nakita Ivom Horvat koja je s našim čitateljima podijelila nekoliko savjeta vezanih uz blagdanski outfit te kakav nakit pokloniti najboljoj prijateljici, mami ili sestri.

Izradila Iva Horvat.
Izradila Iva Horvat.

Božić i doček nove godine savršeni su izgovori da pokažemo svoju kreativnost i zaogrnemo se u šljokice od glave do pete. Bilo da se spremamo na ludi cjelovečernji provod, svečanu večeru ili mirniji provod u društvu prijatelja u ovo blagdansko vrijeme možemo si dati oduška. Pogotovo što se tiče nakita.

Izradila Iva Horvat.
Izradila Iva Horvat.

Nakit je svakako jedan od modnih detalja koji upotpunjuje cjelokupni izgled i koji će podići jednobojnu kombinaciju. Stoga novogodišnji look dopušta ekstravagantni, blještavi nakit.

– Blagdanska Bead ItOn kolekcija puna je sjajnih detalja baš kao što i priliči ovom dijelu godine. Puno je cirkona, bogatih resa i lanaca. Trenutno se nosi uočljiv i bogat nakit jer se žene ne boje toliko eksperimentirati pošto je sve u takvom raspoloženju i općenito se više vole sređivati nego što je to slučaj ostatak godine – kaže koprivnička dizajnerica nakita.

Izradila Iva Horvat.
Izradila Iva Horvat.

S dolaskom blagdana dolazi i trenutak kad si postavljamo pitanje što kupiti svojim najdražima, a prevelik izbor i premalo vremena zasigurno neće olakšati izbor idealnog poklona za ženske članove obitelji i prijateljice.

Izradila Iva Horvat.
Izradila Iva Horvat.

Ukoliko se odučite za nakit, morate ponajprije obratiti pažnju na stil osobe kojoj kupujete.

– Preporučljivo je dragim osobama pokloniti nakit koji nije toliko uočljiv što se boja i dizajna tiče, pošto se ukusi razlikuju pa je nekako sigurnije kad se ide s decentnijim stvarima, dok za sebe definitivno možete izabrati nešto bogato i uočljivo, bas kao što ovo blagdansko raspoloženje i zahtijeva – savjetuje Iva.

zatvori