Subota, 20. travnja 2024.

FOTO Mladi Slavenaši osvojili turnir ostavivši iza sebe Osijek i Dinamo

Mlade nade Slaven Belupa, predtakmičari rođeni 2008. godine i mlađi osvojili su malonogometni turnir u Virovitici. Pod vodstvom trenera Josipa Teteca iza sebe su ostavili renomirane hrvatske nogometne klubove poput Osijeka i Dinama.

Da bi osvajanje turnira još jače odjeknulo i dobilo na značaju pobrinuli su se Gabrijel Podhraški i Jan Šijak osvojivši titule najboljeg golmana i najboljeg strijelca turnira.

U konkurenciji osam momčadi mladi Slavenaši su redom u grupi pobjeđivali Viroviticu 2 s 2:0, Slatinu s 4:0 i Osijek s 1:0. U polufinalu su bili bolji od Virovitice 1 s 1:0, a u finalu je još jednom svladan Osijek, ovog puta rezultatom 2:0.

Sigurno je da će ovo prvo mjesto biti veliki motiv i podstrek Slavenašima za buduće utakmice i treninge. Ipak, prije svega, najbitnije je da im ovakvi rezultati stavljaju osmjeh na lice i da uživaju u svojoj prvoj ljubavi – nogometu.

Naslov su redom osvojili: Gabrijel Podhraški, Roko Lokotar, Fran Keser, Leon Geci, Noa Volf, Jan Šijak, Viktor Kišiček, Gabrijel Cikač, Antonio i Ivan Lovrek, Filip Salajec i Leon Sokolić.

 

zatvori