Utorak, 23. travnja 2024.

Dočekajte novu godinu na Koprivničkoj bajci – evo što se sprema

Koprivnica je spremna za još jedan doček nove godine na otvorenom.

Ovaj puta doček će, umjesto na Zrinskom trgu, biti u parku, usred Koprivničke bajke. Program dočeka počet će u subotu u 21:45 nastupom Tamburaškog sastava Dangube. Za 23:00 je najavljen program Koprivka i Grinča koji će se poigrati s publikom i najsretnije prigodno nagraditi. Potom će na pozornici Koprivkove kuće nastupiti Tragovi koji će nas uvesti u novu godinu.

Da je na dočeku u gradskom parku zagarantiran dobar provod pručio je frontman grupe Mihael Bogčev i pozvao one željne zabave da dođu: — Pozivamo sve Koprivničanke i Koprivničance na doček nove godine u gradski park. Pripremamo vam veliku feštu do ranih jutarnjih sati, dođite i sigurno vam neće biti žao.

Točno u ponoć, građanima će čestitku uputiti zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Mišel Jakšić koji je građane pozvao na koprivnički doček: — Ove godine novu godinu čekamo u gradskom parku gdje smo proveli nekoliko doista predivnih tjedana na našoj Koprivničkoj bajci. Bilo je jako puno sreće, veselja, pozitivnih vibracija, pozitivne energije, i sve zajedno vas pozivam da to ostvarimo i proveselimo se na oproštaju od ove stare 2016. godine i da u jednom zajedništvu i duhu dobre vjere, veselja i nade dočekamo 2017. godinu. Vjerujem da će biti još bolja nego što je bila 2016.

Novoj godini u čast Koprivnica tradicionalno priređuje i vatromet, a doznajemo da će građanima na raspolaganju biti i dio ponude iz kućica Koprivničke bajke.

zatvori