Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Na 112 stranica ispisano je sve najbolje što se dogodilo u Koprivnici u proteklih godinu dana

Jutros je svjetlo dana ugledao trinaesti broj Koprivničkog godišnjaka. U biltenu su na 112 stranica predstavljena najznačajnija gradska postignuća unazad godinu dana te najavljeni budući projekti.

Rekla je to na njegovom današnjem predstavljanju predsjednica Uprave Komunalca Maja Hleb:

Naravno da nismo mogli sve napisati, ali smo se potrudili istaknuti ono što nam je najvažnije. Zahvaljujem svim kolegicama i kolegama iz drugih gradskih ustanova i poduzeća što su nam omogućili sadržajni Godišnjak. Imali smo problem kako sve ono što smo postigli smjestiti u tih 112 stranica i teško nam je sve popratiti, a da se nekoga ne zaboravi ili da se nekome nešto što je važno ne ispusti.

Zahvalu svima zbog čijeg su rada i truda ostvareni projekti koji popunjavaju Koprivnički godišnjak uputio je i zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika Koprivnice Mišel Jakšić:

Nadam se da ćemo kroz godinu do dvije kada dođe Dan grada morati odštampati jednu knjigu jer će to značiti da smo uspjeli ostvariti sve ono što Koprivničanke i Koprivničanci zaslužuju, da i dalje ljubomorno čuvamo onaj status koji smo dobili s ISO platinum certifikatom, a to je da je Koprivnica danas jedno od najkvalitetnijih mjesta za život, ne samo u Republici Hrvatskoj, nego i šire.

Od ključnih tema istaknute su završetak izgradnje novih Belupovih tvornica, najava rekonstrukcije glavnog gradskog trga i revitalizacije gradskog parka, kao i početak obnove sportskih objekata, a tradicionalno su predstavljeni i uspjesi koprivničkih udruga, vrtića te osnovnih i srednjih škola.

Novac za izdavanje Koprivničkog godišnjaka i ove je godine osiguran prodajom oglasnog prostora i za čitatelje je besplatan. Volonteri će ga danas dijeliti na Zrinskom trgu, ispred bolnice i Podravke, a dostupan je i u Domu mladih, Domoljubu, Knjižnici i čitaonici “Fran Galović”, na kioscima Tiska i Bazenima “Cerine”.

Koprivnički godišnjak možete prolistati i u elektroničkom obliku na ovoj poveznici.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori