Utorak, 23. travnja 2024.

FOTO Vatreno u Imbriovcu između Borca i Tomislava, Lipa nastavila odličan niz

Odigrano je 12. kolo Prve i Druge županijske nogometne lige. Vikend je obilježio derbi susret u Imbriovcu gdje su snage odmjerili drugoplasirani Borac i prvoplasirani Tomislav iz Drnja.

Gosti su na najbolji mogući način otvorili utakmicu i poveli već u prvoj minuti. Borac je do kraja utakmice uspio izjednačiti i tako ostao na četiri boda zaostatka za Drnjančanima.

Molvarska Mladost uvjerljivo je na svom terenu svladala Prekodravac s 5:1, a u Peterancu je Panonija još jednom dokazala da nije slučajno u sredini tablice i svladala Fugaplast s 3:0.

U Kloštru Podravskom Mladost i Tomislav iz Žabna odigrali su 4:1, a u susjedskom derbiju između kunovečkog Bratstva i ivanečke Sloge slavili su gosti s uvjerljivih 1:5. Zanimljivo je da su Kunovčani poveli s 1:0.

Još jučer Kalinovac je svladao đelekovečki Osvit s 3:1, a u Legradu Graničar i novigradska Drava odigrali su 0:0.

Ovim rezultatima Tomislav je ostao na prvom mjestu s 30 bodova, drugi je Borac s 26, treća je kloštranska Mladost s 24, a četvrti Graničar s 20. Na začelju su Bratstvo s deset bodova i Fugaplast sa sedam.

Druga ŽNL

Prvoplasirani Ferdinandovac uvjerljivo je slavio protiv Starigrada s 5:1. Herešinski Omladinac osvojio je tri boda na gostovanju u Vojakovcu kod Viktorije pobjedom 0:1, bregovska Mladost svladala je Prugovac s 2:0, a drugoplasirana Lipa u Hlebinama je bila bolja od Gornje Rijeke s 3:1.

Najveće iznenađenje dogodilo se u Sigecu gdje je Mladost poražena od Hrvatskog bojovnika rezultatom 2:3. U Reki je GOŠK slavio s uvjerljivih 0:3, a još jučer je istim rezultatom Miklinovec svladao Tehniku na koprivničkom Gradskom stadionu.

Nakon 12 kola Ferdinandovac je prvi s 31 bodom, Lipa druga s 26, GOŠK treći s 25, a četvrti je Miklinovec s 22 osvojena boda. Na začelju su Viktorija s deset i Hrvatski bojovnik sa šest bodova.

Prva ŽNL – 12. kolo

Subota, 5. studenoga
14:00
Legrad: Graničar – Drava (Novigrad Podravski) 0:0
Kalinovac: Kalinovac – Osvit 3:1
Nedjelja, 6. studenoga
14:00
Peteranec: Panonija – Fugaplast 3:0
Molve: Mladost – Prekodravac 5:1
Kunovec: Bratstvo – Sloga 1:5
Kloštar Podravski: Mladost – Tomislav (Sv. Ivan Žabno) 4:1
Imbriovec: Borac – Tomislav (Drnje) 1:1

Druga ŽNL – 12. kolo

Subota, 5. studenoga
14:00
Koprivnica: Tehnika – Miklinovec 0:3
Nedjelja, 6. studenoga
14:00
Vojakovac: Viktorija – Omladinac 0:1
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Starigrad 5:1
Koprivnički Bregi: Mladost – Prugovac 2:0
Hlebine: Lipa – Gornja Rijeka 3:1
Reka: Reka – GOŠK 0:3
Sigetec: Mladost – Hrvatski bojovnik 2:3

zatvori