Četvrtak, 28. ožujka 2024.

FOTO Podravkini umirovljenici i jubilarci okupili se na tradicionalnom druženju

Podravka je danas ponovno tradicionalno ugostila umirovljene Podravkaše. Na tradicionalnu veselicu pozvano ih je 2.200 uz još dvjestotinjak zaposlenika koji slave jubilarne obljetnice u ovoj kompaniji – 30, 35 i 40 godina rada.

Okupljene je pozdravio predsjednik Uprave Zvonimir Mršić. Zahvalio im je što su tijekom radnog vijeka doprinijeli poslovnim uspjesima, novim investicijama i ostvarenju cilja da Podravka bude najveća multinacionalna kompanija sa sjedištem u Hrvatskoj: “Imamo to bogatstvo koje ste nam vi ostavili, tu radišnost, predanost, kreativnost koji krase Podravkašice i Podravkaše. Želimo to ugraditi u buduće uspjehe Podravke”, rekao je Mršić.

Mršić je istakao zadovoljstvo što su umirovljeni Podravkaši ostali odani kompaniji, što pokazuju i dolaskom na današnji susret ali i zadržavanjem dionica Podravke: “Nakon dugog niza od 10 godina ove smo godine isplatili dividendu. I znam, jer čitam knjigu dionica, da velika većina vas još uvijek ima dionice. Tu vjernost svojoj Podravki nagradili smo ove godine isplatom dividende. Nadam se da će nam rezultati i ove godine ponovo nam pružiti priliku da to i dalje činimo.”

U ime umirovljenika Anica Desnica izrazila je zahvalnost što u Podravki nisu zaboravili na tradiciju susreta onih koji su stvarali kompaniju. Današnja svačanost bila je prigoda i za slavlje jubilaraca. Njih dvjestotinjak ove je godine proslavilo 30, 35 i 40 godina rada u kompaniji, a u njihovo se ime skupu emotivno obratila Snježana Jurašin.

Okupljene je zabavljala koprivnička grupa Vertigo.

zatvori