Utorak, 16. travnja 2024.

Koprivničke osnovne škole dobile vrijedan namještaj i tehničku opremu

S početkom nove školske godine, učenici i nastavnici četiriju koprivničkih osnovnih škola – “Braća Radić”, “Đuro Ester”, “Antun Nemčić Gostovinski” i COOR “Podravsko sunce” – dobili su novi namještaj i potrebnu tehničku opremu za rad.

Ukupna vrijednost investicije je 199.000 kuna bez PDV-a. Tim povodom Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika i Melita Samoborec, zamjenica gradonačelnika, posjetili su učenike i nastavnike Osnovne škole “Braća Radić”.

— Svakodnevno se trudimo i radimo na tome da podižemo standard u našim osnovnim školama. Upravo takva ulaganja su ona po kojima je Koprivnica poznata kao grad koji najviše ulaže iz svog proračuna u obrazovanje po glavi stanovnika — rekao je Mišel Jakšić, zamjenik koji obnaša dužnost gradonačelnika.

U osnovne škole stigla su tako nova stolna računala, prijenosna računala, projektori, školske klupe i stolice i ostala potrebna oprema.

— Ovom nabavom dobili smo novi namještaj za učionicu likovne kulture i informatičku opremu, a obnavljamo i knjižni fond. Ukupna investicija u našoj školi iznosi 89.000 kuna i od velikog nam je značaja, osobito zato što je obnovljena učionica likovne kulture u kojoj je bio namještaj od kada je škola napravljena 1989. godine — rekao je ravnatelj Krešo Grgac.


Ovaj je dokument izrađen uz financijsku podršku Grada. Sadržaj ovoga dokumenta u isključivoj je odgovornosti Korisnika i ni pod kojim se uvjetima ne može smatrati kao odraz stajališta Grada.

zatvori