Petak, 19. travnja 2024.

Koprivnica nastavila tradiciju i ostala neporažena u Pleternici

Nogometaši Koprivnice u 2. kolu Treće hrvatske nogometne lige Istok osvojili su bod na gostovanju u Pleternici. Rezultat utakmice protiv Slavije bio je 1:1.

Identičan rezultat naš trećeligaš ostvario je i u prvom kolu protiv BSK-a. U jučerašnjem susretu domaćin je poveo u 23. minuti pogotkom iz kaznenog udarca, a izjednačenje je u 36. minuti donio Mario Munivrana.

Još se jednom pokazalo da Koprivnica ima recept za gostovanje u Pleternici te se i treću godinu u nizu odande vraća neporaženo. Iako je domaćin bio favorit, naša momčad pokazala je da može igrati protiv svih u ovoj ligi, bilo na domaćem ili gostujućem terenu.

Kako nam je nakon utakmice rekao trener Želimir Mešnjak, njegovi igrači pokazali su da se nikoga ne boje te su odigrali i više nego dobru partiju. Ovaj rezultat sigurno će biti podstrek ovoj mladoj momčadi za nastavak prvenstva.

Nakon prva dva kola nove sezone Zeleni na svom kontu imaju dva boda te su trenutno osmoplasirana momčad lige. U idućem kolu na koprivničkom Gradskom stadionu Koprivnica će igrati protiv Varaždina.

zatvori