Srijeda, 27. ožujka 2024.

Veterani Starigrada upisali prvi poraz, Osvit slavio bez borbe

Odigrane su prve četiri utakmice 5. kola Prve županijske nogomete lige veterana. Zanimljivih rezultata nije nedostajalo.

U Koprivničkom Ivancu svoju utakmicu su igrali Sloga i herešinski Omladinac. Iako su gosti prije susreta proglašeni favoritima, Ivančani su slavili rezultatom 2:0.

Najlakši posao u ovom kolu imali su Đelekovčani. Oni su na svom terenu trebali igrati protiv kloštranske Mladost, ali se gosti nisu uspjeli skupiti i doći na utakmicu s toga će se susret registrirati rezultatom 3:0 za Osvit.

Svoj prvi poraz u novoj sezoni doživjeli su veterani Starigrada. Iako su imali vodstvo od 0:1 protiv đurđevačkog Graničara domaćin je do kraja susreta uspio preokrenuti rezultat i osvojiti tri boda. Na kraju je bilo 3:2.

Najuvjerljiviju pobjedu ostvarili su Križevčani koji su u gostima u Ferdinandovcu slavili s velikih 0:5. Ovim rezultatima nastala je prava mala gužva na vrhu gdje Starigrad, Osvit i Omladinac imaju po 12 bodova.

Preostale utakmice 5. kola igrat će se danas. U gradskom derbiju snage će odmjeriti Miklinovec i Koprivnica, a u Koledincu će igrati Jadran-Galeb i legradski Graničar. Obje utakmice igraju se s početkom u 17 sati.

Prva ŽNL veterana – 5. kolo

Četvrtak, 22. rujna
17:00
Đelekovec: Osvit – Mladost (Kloštar Podravski) 3:0 bb
Koprivnički Ivanec: Sloga – Omladinac 2:0
Đurđevac: Graničar – Starigrad 3:2
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Križevci 0:5
Petak, 23. rujna
17:00
Koledinec: Jadran-Galeb – Graničar (Legrad)
Koprivnica: Miklinovec – Koprivnica

zatvori