Petak, 19. travnja 2024.

U Imbriovcu 10 golova, Starigrad slavio protiv Tehnike

Odigrana su treća kola u Prvoj i Drugoj županijskoj nogometnoj ligi. Uzbudljivih utakmica i zanimljivih rezultata nije nedostajalo, a valja izdvojiti utakmicu u Imbriovcu gdje je palo čak deset golova.

Prva utakmica Prve lige odigrana je jučer: Kalinovac i novigradska Drava odigrali su susret bez pogodaka i podijelili bodove.

Današnji program krenuo je jutarnjom utakmicom u Đelekovcu. U zanimljivom susretu Osvit je protiv Tomislava iz Žabna slavio rezultatom 2:1.

Popodnevni program ponudio je pet utakmica. U Molvama je Mladost opravdala ulogu favorita protiv Panonije te je osvojila tri boda pobjedom 4:0 baš kao i ona iz Kloštra koja je na svom terenu svladala Fugaplast s 3:0. U Kunovcu su Bratstvo i legradski Graničar odigrali remi 1:1, a u Imbriovcu su gledatelji vidjeli čak 10 pogodaka. Borac je bio bolji od Prekodravca s čak 7:3. Iako se prije vikenda susret u Drnju između Tomislava i Sloge iz Koprivničkog Ivanca najavljivao kao derbi u kojem ćemo gledati neizvjesnu utakmicu, domaćin je slavio s uvjerljivih 5:1.

2.ŽNL

Baš kao i u Prvoj, prva utakmica Druge lige igrala se u subotu. Miklinovec je na svom travnjaku svladao GOŠK rezultatom 4:1.

U današnjim susretima, derbi na Gradskom stadionu u Koprivnici između Tehnike i Starigrada završio je rezultatom 1:3, Mladost iz Sigeca uvjerljivo je svladala Prugovac sa 6:1, baš kao i Reka herešinski Omladinac s 5:0. Svoju prvu pobjedu ostvarila je bregovska Mladost koja je na svom travnjaku bila bolja od Viktorije rezultatom 3:1. Ferdinandovčani su ostali na stopostotnom učinku i nakon današnjeg susreta u Hlebinama gdje su Lipu svladali s 2:0.

Prva ŽNL – 3. kolo

Subota, 3. rujna
17:00
Kalinovac: Kalinovac – Drava (NP) 0:0
Nedjelja, 4. rujna
10:00
Đelekovec: Osvit – Tomislav (SIŽ) 2:1
17:00
Molve: Mladost – Panonija 4:0
Kunovec: Bratstvo – Graničar 1:1
Kloštar Podravski: Mladost – Fugaplast 3:0
Imbriovec: Borac – Prekodravac 7:3
Drnje: Tomislav – Sloga 5:1

Druga ŽNL – 3. kolo

Subota, 3. rujna
17:00
Koprivnica: Miklinovec – GOŠK 4:1
Nedjelja, 4. rujna
16:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Gornja Rijeka 2:0
Koprivnički Bregi: Mladost – Viktorija 3:1
Hlebine: Lipa – Ferdinandovac 0:2
Reka: Reka – Omladinac 5:0
Koprivnica: Tehnika – Starigrad 1:3
Sigetec: Mladost – Prugovac 6:1

zatvori