Srijeda, 27. ožujka 2024.

KRAJ SEZONE Miklinovčani i Sigećani bore se za ostanak u Drugoj ŽNL

Pred nama su posljednja ovosezonska kola Prve i Druge županijske nogometne lige. Cvetkovečki Tehničar i drnjanski Tomislav odavno su osigurali naslove, a sesvetska Drava i peteranska Panonija ispale su iz Prve, baš kao i bregovska Mladost i Polet iz Druge lige. Jedina nepoznanica koja je ostala je pitanje trećeg kluba koji će ispasti skupa s Poletom i Mladosti, a o tome će odlučiti Miklinovec i Mladost iz Sigeca u međusobnom susretu.

Program Prve lige počinje u subotu utakmicama u Križevcima i Legradu. Križevčani će snage odmjeriti s novim drugoligašem iz Sesveta – Dravom, a Legrađani će igrati protiv Tomislava.

Prva nedjeljna utakmica igrat će se u Đelekovcu gdje će snage odmjeriti tamošnji Osvit i ivanečka Sloga s početkom u 10 sati. Ostale utakmice na rasporedu su u poslijepodnevnom terminu. Posljednjeplasirana Panonija će se od Prve lige oprostiti utakmicom protiv prvaka iz Cvetkovca, Tehničara, a u Molvama će igrati Mladost i Bratstvo.

Novigradska Drava, ukoliko želi ostati četvrtoplasirana momčad i na kraju sezone, morat će svladati Fugaplast na svom terenu dok će u Kloštru igrati Mladost i Prekodravac.

Najzanimljiviji susret Druge županijske lige igra se u Miklinovcu gdje će domaćin i Mladost iz Sigeca u međusobnom susretu odlučivati o ostanku u ligi. U susret ulaze s istim brojem bodova, ali će gostima biti dovoljan i neriješen rezultat jer su u prvom dijelu sezone svladali Miklinovčane s 4:2.

U ostalim susretima Drnjančani će naslov proslaviti nakon utakmice s bregovskom Mladosti, Hrvatski bojovnik će ugostiti herešinski Omladinac, a na Gradskom stadionu igraju Tehnika i GOŠK. Ferdinandovčani će se od svojih navijača oprostiti utakmicom protiv Poleta, Starograđani utakmicom protiv Reke, a na svom travnjaku igra i hlebinska Lipa protiv Viktorije.

Prva ŽNL – 26. kolo

Subota, 4. lipnja
18:00
Križevci: Križevci – Drava PS
Legrad: Graničar – Tomislav

Nedjelja, 5. lipnja
10:00
Đelekovec: Osvit – Sloga
18:00
Kloštar Podravski: Mladost – Prekodravac
Peterenec: Panonija – Tehničar 1974
Novigrad: Drava – Fugaplast
Molve: Mladost – Prekodravac

Druga ŽNL – 26. kolo

Subota, 4. lipnja
18:00
Drnje: Tomislav – Mladost KB
Miklinovec: Miklinovec – Mladost S

Nedjelja, 5. lipnja
17:00
Mokrice Miholečke: Hrvatski bojovnik – Omladinac
18:00
Koprivnica: Tehnika – GOŠK
Ferdinandovac: Ferdinandovac – Polet
Hlebine: Lipa – Viktorija
Starigrad: Starigrad – Reka

zatvori