Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Počinju američke jezične igraonice, ovoga ljeta na drugoj lokaciji

U ponedjeljak počinju Američke jezične igraonice koje dugi niz godina organizira Udruga mladih Koprivnice u suradnji s američkom organizacijom studenata Learning Enterprises.

I ove će godine tako volonteri iz Amerike koprivničke osnovnoškolce besplatno učiti engleski jezik i upoznavati ih s američkom kulturom, ali ove godine na drugoj lokaciji. Naime, nakon više od deset godina održavanja u Domu mladih, igraonice sele u školu za engleski jezik “Hello”.

Učenje engleskoj jezika na ovaj način, van školskih klupa, kvalitetan je način provođenja školskih praznika, rekao je Dravi.info predsjednik UMKO-a Gordan Knežević te dodao:

Iskustva djece koja su do sad sudjelovala su izvrsna. Počeli smo skromno pred kojih 13 godina, a onda se sve počelo razvijati. Bez neke posebne reklame ljudi su jedni drugima preporučivali igraonice. Ovih zadnjih godina nam dolazi hrpa djece i stvarno to vole. Već zadnja dva tjedna me pitaju kad će to početi.

Igraonice će trajati šest tjedana i to radnim danom od 10 do 13 sati. Prva grupa od 10 do 11:30 namijenjena je za niže uzraste, a nakon toga, od 11:30 do 13 sati na redu su stariji uzrasti.

zatvori