Četvrtak, 25. travnja 2024.

Vrtićarci otvorili 11. Festival biciklističke rekreacije Hrvatske

Dvodnevni Festival biciklističke rekreacije Hrvatske “Biciklom po Podravini” – Dan bicikla i biciklizma grada Koprivnice otvoren je danas na središnjem koprivničkom trgu pod medijskim pokroviteljstvom Radio Drave i Drave.info.

U programu su sudjelovala djeca iz gradskih dječjih vrtića, polaznici Centra za odgoj, obrazovanje i rehabilitaciju “Podravsko sunce”, školarci i članovi Udruge invalida Koprivničko-križevačke županije. Djeca su pokazala spretnost u vožnji izvršavajući zadatke koje je pred njih postavio instruktor koprivničkog Auto kluba.

Sva su djeca na kraju nagrađena medaljama koje su im uručile zamjenica gradonačelnika Melita Samoborec i pročelnica Upravnog odjela za financije, poticanje poduzetništva i komunalno gospodarstvo Jasmina Stričević. Cijelim je događajem upravljao Old timer klub Biciklin, organizator festivala.

Festival se nastavlja u nedjelju biciklijadom koja kreće u 10:15 sa Zrinskog trga te vodi trasom preko Koprivničkog Ivanca i Danice do bazena na Cerinama. Sve informacije o prijavama za biciklijadu potražite ovdje.

zatvori