Srijeda, 27. ožujka 2024.

Farmaceuti prva dva kola u Koprivnici, s pojačanjima se pregovara

Nogometaši Slaven Belupa saznali su protiv koga i kada će igrati u idućem prvoligaškom natjecanju. Današnje izvlačenje parova u prostorijama Hrvatskog nogometnog saveza donijelo je našim nogometašima prva dva kola na domaćem terenu.

U Koprivnicu u prvom i drugom kolu nove sezone dolaze Inter iz Zaprešića i vinkovačka Cibalija koja se vratila u Prvu ligu. Treće kolo donosi gostovanje u Zagrebu protiv Dinama, a zatim u Koprivnicu dolazi Split. Nakon gostovanja u Puli kod Istre Farmaceuti će dočekati Osijek. Sedmo i deveto kolo donose teška gostovanja na Rujevici i Poljudu kod Rijeke i Hajduka, a između te dvije utakmice u Koprivnici će gostovati Lokomotiva.

Naši nogometaši marljivo treniraju na Gradskom stadionu dva puta dnevno, a nakon lake pobjede u Imbriovcu prošlog vikenda, ove ih subote čeka mnogo teži dvoboj protiv mađarskog prvoligaša Paksija, s početkom u 18 sati.

Što se tiče odlazaka i dolazaka – velikih novosti zasad nema, a kako je za Slavenovu službenu internetsku stranicu rekao sportski direktor Josip Omrčen Čeko, s potencijalnim pojačanjima se pregovara, ali je o konkretnim imenima još uvijek prerano govoriti.

zatvori