Petak, 19. travnja 2024.

Tucaković: Neće biti lako, ali pobjeda je imperativ

Nogometaši Koprivnice gostovat će u 26. kolu Treće hrvatske lige Istok u Antinu gdje će protiv posljednjeplasirane Mladosti tražiti nove bodove spasa. Koprivnica se trenutno nalazi na trinaestom mjestu i još uvijek joj gori pod nogama s toga su tri boda u nedjeljnoj utakmici imperativ.

U prošlom kolu naš trećeligaš je svladao s uvjerljivih 4:0 Mladost iz Ždralova, a posebno se na toj utakmici istaknuo kapetan Koprivnice Bojan Tucaković sa svoja dva pogotka. Bojan smatra da je njegova momčad favorit u Antinu, ali i da je najteže osvojiti unaprijed upisane bodove:

“Dečki su spremni, motivirani i fokusirani na sljedeću utakmicu. Znamo da je Antin posljednja momčad lige, ali bit će to sve samo ne lagana utakmica. Naravno, sve ovisi o nama, utakmicu shvaćamo ozbiljno i dat ćemo sve od sebe da se u Koprivnicu vratimo s bodovima. Razgovaramo među sobom u svlačionici, trener nam naglašava da moramo biti maksimalno ozbiljni, a u nedjeljnoj utakmici pobjeda je imperativ.”

Optimizam budi boljitak u igri zelenih koji je sve očitiji nakon dolaska Želimira Mešnjaka na klupu Koprivnice, a kapetan za svog šefa ima samo riječi hvale:

 “Mogu reći da se odlično radi na treninzima i tu moram pohvaliti trenera Želimira Mešnjaka koji želi napredovati u svom poslu kao i mi igrači u nogometnoj igri. U to ulaže ogroman trud, objašnjava nam našu igru, ali i detaljno analizira svakog protivnika. Ozbiljnost i zalaganje je na prvom mjestu na svakom treningu, a smatram da je to jedini pravi put za naše mlade igrače u Koprivnici”

Jedna Mladost je pala u prošlom kolu, a hoće li i druga u ovom vidjet ćemo u nedjelju nakon utakmice u Antinu koja počinje u 17 sati.

zatvori