Petak, 26. travnja 2024.

Nikad bogatije “Ljeto na Šoderici”

Na inicijativu Turističke zajednice Koprivničko-križevačke županije jučer je održan radni sastanak s predstavnicima organizatora manifestacija i događanja ove sezone na Šoderici.

Uz predstavnike županijske turističke zajednice i Općine Legrad, sastanku su prisustvovali i predstavnici Udruge športske rekreacije podravskih studenata, Udruge Rock live, Svjetske udruge za digitalnu detoksikaciju, MK Roosters, Obrta IDEA, Obrta Kosinus te Športsko ribolovnog saveza Koprivničko-križevačke županije.

Na sastanku je raspravljano o koordinaciji organizatora i tehničkim preduvjetima za održavanje manifestacija te o promociji, a dogovoreni su i datumi održavanja različitih događanja, a koja će biti obuhvaćena kalendarom događanja pod nazivom “Ljeto na Šoderici”.

Sam kalendar biti će tiskan u narednih desetak dana i predstavljen javnosti. Obzirom da je revitalizacija “podravskog mora” započela prije 3 godine, svi prisutni su se složili da je ovo veliki napredak obzirom da će se ove godine na Šoderici održati desetak velikih kulturno-zabavnih i športskih manifestacija, kao i nekoliko manjih tijekom tjedna.

zatvori