Četvrtak, 28. ožujka 2024.

Slavenovi juniori Katićevim hat-trickom ‘sredili’ Rijeku

Baš kako i priliči školi nogometa, mladi nogometaši Slaven Belupa ugledali su se na seniore i, kao i oni prije nekoliko dana, razbili Rijeku s 3:0. Posebno inspiriran na koprivničkom Gradskom stadionu bio je mladi Katić koji je postigao sva tri pogotka.

U prvom poluvremenu vidjeli smo rastrganu i ne baš kvalitetnu utakmicu s obje strane. Golmanima su i domaći i gosti zaprijetili tek s dvije poluprilike. Drugi dio donio je puno bolju igru mladih Farmaceuta. Očito je govor na poluvremenu trenera Ivice Sertića urodio plodom pa su naši nogometaši istrčali s puno većom željom nego u prvom poluvremenu.

Isplatilo se to nakon jednog kornera kada se lopta odbila do stopera Slaven Belupa Katića, a ovaj spektakularnim škaricama donosi vodstvo do 1:0. Puno lakše se disalo nakon tog gola, a do kraja utakmice Katić se u strijelce upisao još dva puta. Oba puta siguran je bio iz kaznenih udaraca koje su izborili Mihić i Zanjko.

Ovom pobjedom juniori Slaven Belupa došli su do trinaestog prvenstvenog boda te se sada nalaze na diobi devetog mjesta prvenstvene ljestvice.

zatvori