Četvrtak, 25. travnja 2024.
Home Featured Mladi Farmaceuti izborili polufinale Kupa Hrvatske

Mladi Farmaceuti izborili polufinale Kupa Hrvatske

0
Mladi Farmaceuti izborili polufinale Kupa Hrvatske
Kadeti Slaven Belupa u srijedu su izborili polufinale Kupa Hrvatske. Ovaj veliki uspjeh ostvarili su na gostovanju protiv vršnjaka iz Varaždina s rezultatom 4:0.

Po teškom i blatnjavom terenu mladi Farmaceuti su se isticali borbenim pristupom koji im se isplatio krajem prvog poluvremena kada su došli u vodstvo prekrasnim golom Mladena iz slobodnog udarca. U drugom su poluvremenu naši mladi nogometaši pokazali svu svoju raskoš talenta i zabili još tri pogotka. Svoj drugi pogodak postigao je Mladen, a u strijelce su se još upisali Zanjko i Ribić.

Podsjetimo, kadeti Slaven Belupa, pod vodstvom trenera Vedrana Medenjaka do polufinala Kupa došli su pobjedama protiv Slavonije i Hrvatskog dragovoljca. Ždrijeb će se održati naknadno, a mogući protivnici mladim Farmaceutima su Hajduk, Šibenik i Dinamo.

Ekipa koja je ostvarila ovaj veliki uspjeh: Slukić, M. Benko, Antonović, Zanjko, Olić, Srbljinović, Međurečan, Mlinarić, A. Ribić, R. Ribić, Mladen, Šantavec, Hlevnjak, J. Benko, Dolček te treneri Vedran Medenjak i Željko Sokač.

zatvori